Péntek, 2018-11-16, 09:25:24
Üdvözöllek Vendég | RSS

Retro World Music

A fejezet kategóriái

A csatornák kategóriái

Körkérdésünk

Kedvenc időszakod
Összes válasz: 82

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Videó

Főoldal » Videó » Videóim » Filmzenék

ROCKY TRIBUTE -- EYE OF THE TIGER

00:04:20
Látogatottság: 1 Hozzáadta:: jooc jooc 
Az anyag leírása:

A Rocky egy 1976-os akció-filmdráma, melyet Sylvester Stallone forgatókönyve alapján John G. Avildsen rendezett. A főbb szerepekben Sylvester Stallone, Talia Shire, Burt Young, Burgess Meredith és Carl Weathers látható. A szokatlanul alacsony költségvetésből, mindössze egymillió dollárból készült film a mozikban és a kritikusok körében is váratlan sikert aratott, tíz Oscar-díj-jelölést kapott, ebből hármat meg is nyert és az addig jóformán ismeretlennek számító Stallonét a hollywoodi sztárok sorába emelte.
A film középpontjában egy kisstílű, olasz-amerikai, Philadelphiában élő bokszoló, Rocky Balboa áll, aki lehetőséget kap, hogy megmérkőzzön a nehézsúlyú ökölvívó-világbajnokkal, Apollo Creed-del a bajnoki övért. Noha tudja, hogy esélye sincs a győzelemre, Rocky kemény edzésbe kezd, hogy bizonyítson…
A Rockyt öt folytatás követte, Stallone állítása szerint a 2006-os Rocky Balboa volt a befejező rész, ezzel véglegesen le kívánja zárni a történetet. Az egyes részek időrendben: Rocky II (1979), Rocky III (1982), Rocky IV (1985), Rocky V (1990) és Rocky Balboa (2006).
http://www.youtube.com/watch?v=p7CaiWxKYBo

Nyelv: Русский
Az anyag lejátszási ideje: 00:04:20
Szerző: USAMADE316
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Belépés

Keresés