Péntek, 2018-11-16, 09:58:10
Üdvözöllek Vendég | RSS

Retro World Music

A fejezet kategóriái

A csatornák kategóriái

Körkérdésünk

Kedvenc időszakod
Összes válasz: 82

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Videó

Főoldal » Videó » Videóim » 80-évek

The Human League - Human

00:03:53
Látogatottság: 0 Hozzáadta:: jooc jooc 
Az anyag leírása:

The Human League egy angol elektronikus new wave zenekar a Sheffield 1977-ben. Volt egy korai hit " forrázás ", akkor el nagyobb hírnevet, miután a tagság változása 1980. Dare (1981), a zenekar legnépszerűbb albuma, engedett az egyetlen " Ne You Want Me ", a No. 1 sláger a pop listákon az Egyesült Királyság, az Egyesült Államok és számos más országban. A dal tekintik az elején a MTV-vezérelt második brit invázió az USA-ban. Más nemzetközi slágerek közé tartozik: " Szeretet Action "," nyissa meg a szívét "," Mirror Man "," lenyűgöző "," The Libanon "," Human "(a US No. 1) és a" Tell Me Amikor ".
Az egyetlen állandó zenekar tagja, 1977 óta az énekes és dalszerző Philip Oakey . Eredetileg egy avantgárd férfiakból szintetizátor-alapú csoport, The Human League fejlődött a kereskedelmileg sikeres szintipop zenekar mellett Oakey vezetésével. 1987 óta, a zenekar lényegében már a trió a Oakey és hosszú szolgáló énekesnő Joanne Catherall és Susan Ann Sulley (mindketten csatlakoztak az együttes 1980-ban), különböző Sidemen .
1978 óta, a The Human League is megjelent kilenc stúdióalbumot négy EP 30 egyágyas és számos válogatáson . Ők voltak az öt albumot és nyolc kislemez az Egyesült Királyságban Top 10 , és eladott több mint 20 millió lemezt adott el.
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Human_League

Nyelv: Русский
Az anyag lejátszási ideje: 00:03:53
Szerző: Astralwerks
Összes hozzászólás: 0
Név *:
Email *:
Kód *:

Belépés

Keresés